10 less than 10.

6:08 π.μ.


                               10 less than 10.


     Η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμουν πολύ καιρό να      κάνω ένα τέτοιο ποστ, με ιδέες και προϊόντα για     κάθε μέρα σε προσιτές τιμές. Ο βασικός λόγος       που γράφω αυτό το άρθρο είναι γιατί είμαι   σίγουρη πως δεν είμαι η μοναδική beauty junkie   που κυκλοφορεί. Όλες θέλουμε να προσθέτουμε  κάτι καινούριο στην συλλογή μας κάθε βδομάδα.  Όποτε εγώ ψάχτηκα και για εσάς και βρήκα   προϊόντα οικονομικά προσβάσιμα και καλά ποιοτικά. 

            


Forever Matte make up από Uma Cosmetics.

 Η τελευταία μου ανακάλυψη σε foundation είναι αυτό εδώ, έχει εξαιρετική κάλυψη με φυσικό ματ αποτέλεσμα, κοστίζει περίπου 8 ευρώ.



Transparent Finish powder της MIYO.

Έχοντας μια εμμονή για αψεγάδιαστο πρόσωπο βρήκα την τέλεια πούδρα σε σκόνη που σταθεροποιεί το make up και προσδίδει ματ υφή στο δέρμα, έρχεται περίπου στα 5 ευρώ.



Concealer Wand από Nyx.

Το φως κάτω από τα μάτια είναι βασικό σημείο του μακιγιάζ και το concealer αυτό είναι πραγματικά ένα μαγικό ραβδί. Δίνει την απαραίτητα λάμψη και καλυπτικότητα που χρειάζεται και η τιμή του βρίσκεται περίπου στα 8 ευρώ.



Professional Concealer Palette
της Uma Cosmetics.

Οι κοκκινίλες, οι μαύροι κύκλοι και οι διχρωμίες στο πρόσωπο είναι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στο μακιγιάζ. Η διορθωτική παλέτα της Uma Cosmetics κάνει το «θαύμα» της και είναι διαθέσιμη στα 4,5 ευρώ. 


Glow for Glory από W7.

Όλες μας λατρεύουμε την χρυσόσκονη και την λάμψη είτε το πρωί είτε το βράδυ. Η W7 έρχεται με την highlighter παλέτα της να μας δώσει αυτό που θέλουμε και στην τιμή των 8 ευρώ.


Colour Icon από Wet 'n Wild.

Το χρώμα που πρέπει στο μακιγιάζ, σε πολλές αποχρώσεις, υπέροχη υφή μας το δίνει αυτό το ρουζ και μόλις στα 3 ευρώ περίπου.



Longstay Eyebrow Shaper της Seventeen.

Τα φρύδια είναι που δίνουν ένταση στο βλέμμα και θέλουμε το τέλειο σχήμα και το τέλειο χρώμα. Αυτό το μολύβι φρυδιών μας δίνει την δυνατότητα να πραγματόποιησουμε το τέλειο αποτέλεσμα και έρχεται στα 5 ευρώ.




10 out of 10 browns της W7.

Η τέλεια παλέτα σκιών στα τέλεια γήινα χρώματα. Καφέ αποχρώσεις για όλες τις ώρες της μέρας. Περιέχει και ματ σκιές και με χρυσόσκονη και βρίσκεται στα 6 ευρώ.



Massive Lash Attack της MIYO.

Θεωρώ πως η ονομασία και μόνο αυτού του προϊόντος είναι αρκετή. Δίνει όγκο στις βλεφαρίδες, τις μακραίνει και στο βλέμμα ένταση. Είναι ιδανική για όσες λατρεύουν τις πλούσιες, μαύρες βλεφαρίδες και κοστίζει περίπου 5 ευρώ.



Matte lipstick από Dust and Cream.

Επιτέλους φτάσαμε στο στοιχείο μου. Κραγιόν, πολλά κραγιόν, σε πολλές διαφορετικές ή ίδιες αποχρώσεις. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να είναι τόσο καλά τα κραγιόν της dust and cream αλλά έκανα λάθος. Υπάρχουν σε πάρα πολλές αποχρώσεις και είναι τελείως ματ χωρίς να ξεραίνονται. Βρίσκονται στα 4 ευρώ και τα συνιστώ ανεπιφύλακτα. 




            Αυτά ήταν τα 10 less than 10 ελπίζω να σας άρεσαν.




Μέχρι την επόμενη φορά, πολλά φιλιά.


                         Ειρήνη.



* Το άρθρο δεν είναι sponsored.


















You Might Also Like

0 σχόλια

Contact me!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Popular Posts