Autumn Essentials

10:48 π.μ.

Επισήμως το καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του με την συννεφιά και τις βροχές να είναι εδώ. Σιγά σιγά θα αρχίσει να αλλάζει ο καιρός και οι βαλίτσες με τα φθινοπωρινά θα έρθουν στο προσκήνιο. Οι καινούργιες κολεξιόν υπάρχουν ήδη στα μαγαζιά και θα σας παρουσιάσω κάποια από τα πιο hot κομμάτια του φθινοπώρου

  • T-shirts

Τα απλά κοντομάνικα μπλουζάκια είναι must για καθημερινές εμφανίσεις, συνδυάζονται  με τα πάντα και είναι πολύ σικ. Επιλέξτε κάποιο ουδέτερο χρώμα ή κάποιο σκούρο χειμώνας έρχεται.


Ένα λευκό μπλουζάκι με μια έξυπνη στάμπα είναι ότι πρέπει για τις φθινοπωρινές σας εμφανίσεις. Επιλέξτε κάποιο τζιν να το συνδυάσετε για το τέλειο outfit. 

  • Jeans


To μαύρο ripped τζιν κυριαρχεί φέτος στις street style εμφανίσεις. Είναι στυλάτο και συνδυάζει και την ροκ πλευρά και την σικ ανάλογα το πως θα φορεθεί.


Το mom fit τζιν σε ίσια γραμμή είναι άνετο και στις top τάσεις του φθινοπώρου φέτος. Μπορεί να είναι απλό ή με σκισίματα ή με κάποιο σχέδιο, όλα όμως είναι το ίδιο μοντέρνα και μπορούν να φορεθούν και το πρωί και το βράδυ.

  • Sweatshirts

Τα sweatshirts φέτος εμφανίζονται πολύ στο προσκήνιο διότι είναι άνετα και απλά, άλλα μπορούν να γίνουν στιλάτα πολύ εύκολα.

  • Jackets

Το bomber jacket είναι  must κομμάτι για αυτή την σεζόν.  Είναι vintage αφού θυμίζει τα flyers των 90's. Συνδυάζεται πολύ ωραία με απλό τζιν για καθημερινές εμφανίσεις.


Το millitare jacket είναι πολύ ιδιαίτερο κομμάτι. Προσδίδει πολύ στυλ στα πρωινά outfits ταυτόχρονα όμως μπορεί να φορεθεί και σε βραδινές εμφανίσεις. 


To κλασσικό oversized τζιν jacket είναι ένα διαχρονικό ρούχο που ταιριάζει εύκολα σχεδόν με όλα. Είναι σικ με όλα τα outfits αλλά μπορεί να γίνει και πιο ροκ αν χρειαστεί.

  • Sneakers

Τα vans έχουν έρθει στο προσκήνιο ξανά μετά από πολύ καιρό και κυριαρχούν κυρίως στο street style. Τα vans old skool  είναι must κομμάτι αν είστε lover των sneakers. 


Τα κλασσικά all star μποτάκια είναι πάντα στην μόδα. Προτιμήστε κάποιο σκούρο χρώμα, μπορντό ή πράσινο σκούρο.

  • Bags

Το μαύρο δερμάτινο σακίδιο είναι το πιο hot κομμάτι της φετινής σεζόν. Συνδυάζεται με τα πάντα και είναι πάρα πολύ στυλάτο.



Αυτά είναι κάποιες προτάσεις για φέτος το φθινόπωρο ώστε να κυριαρχείτε στο street style. Μην ξεχνάτε όμως ότι και αν φορέσετε να βάζετε μια πινελιά του δικού σας στυλ.



Μέχρι την επόμενη φορά πολλά φιλιά    












You Might Also Like

0 σχόλια

Contact me!

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Popular Posts